Магистрални табели

Стълбовете за табели са подходящи за монтиране както на магистрали, така и на шосета. В artpark.bg В Арт Парк произвеждаме висококачествени метални стълбове за табели, отговарящи изцяло на желанията и нуждите на клиента. Те са само част от асортимента на стълбове, с който разполагаме. Независимо от предназначението им, важно за продължителността на живота на стълбовете е какви материали са използвани при изработката им. Самият процес и технологията на изработката, също не е за подценяване. Гарант за качеството на стълбовете за табели са международните стандарти EN ISO 1461, ASTM A 123, ASTM A 153 и други, съгласно които те са поцинковани. Горещото поцинковане ги предпазва от различни външни влияние и корозия.
В зависимост от предпочитанията и нуждите на клиентите ни, изработваме стълбове за табели в различни размери и височини. Съобразяваме се изцяло с индивидаулания проект на общината или фирмата, която ни се е доверила. Освен качество на високо ниво, Арт Парк ви гарантира и бърза доставка. Не правим компромис с качеството на стълбовете за табели, които предлагаме и винаги се стараем да оправдаваме очкванията ви!

Схеми за монтаж и типове конструкции

Стълб за магистрални информационни табели Конструкция за поставяне на табели на магистрала Схема на стълбове за табели на магистрали


Метална конструкция - стълб за магистрални табели Стълбове за информационна табела Стълб за табели

Освен високо качество, Арт Парк Ви гарантира и бърза доставка. Измерваме успеха от нашата работа с това, доколко сме оправдали очакванията на клиента. Ето защо не правим компромис с качеството на продуктите, които предлагаме.