Пилони и стълбове за знамена

Горещо поцинковани пилони и стълбове за знамена, богато разнообразие от различни по размер пилони, подходящи за приложение както пред големи фирмени сгради, така и по стадиони и площадки. Това, което отличава продукти от Арт Парк спрямо конкурентните е изключително високото им качество. Благодарение на горещото поцинковане, стълбовете са защитени от корозия за години напред.

Схеми на стълбовете за знамена

Богато разнообразие от различни по размер пилони за знамена

Горещо поцинкован стълб за знаме 25м

Пилони за знаме за фирмени сгради, стадиони и площадки.

Пилон за знаме 6 метра с вътрешно въже

горещо поцинковане, защитаващо пилоните от корозия

Пилон за знаме 8 метра с вътрешно въже

Към пилоните за знамена има включено вътрешно въже

Пилон за знаме 10 метра с вътрешно въже

Знамето се издига посредством полипропиленово въже, като достига височина от 4 до 50 метра

Пилон за знаме 12 метра с вътрешно въже

Пилоните за знамена се предлагат в комплект с анкери за монтаж в земя, кхнехт, макара, поцинкован връх и въже

Пилон за знаме 15 метра с вътрешно въже

 

 

 

 

 

Пилони за знамена – stalbove.bg

Много институционални или фирмени сгради биха загубили от авторитета си, ако пред тях не бяха поставени пилони, издигащи знамето на Републиката или на самата организация. Освен доброто качество на пилоните за знамена, в Арт Парк държим те да са практични и удобни за употреба от нашите клиенти. Към пилоните за знамена има включено вътрешно въже, тежести за знамето и механизъм за безкрайно въртене на знамето, без то да се оплита около стълба или въжето.. Предлаганите пилони за знамена са полигонални, с вътрешно въже, като отново се съобразяваме с желанията на клиента за тяхната иработка. Пилоните за знамена се предлагат в комплект с анкери за монтаж. Знамето се издига посредством метално въже, като достига височина от 4 до 50 метра.

Прочетете още за нас на www.artpark.bg

Необходими са прецизност и познания както за подбирането на най-подходящите висококачествени материали, така и за правилното им приложение в производството/изработката на пилони за знамена, издръжливостта и дългият живот са основен приоритет. В Арт Парк – добре знаем всичко това!